Meer filters

 • fr
 • Voeren van resultaatgerichte functioneringsgesprekken

  Opleiding / Strategie, technieken en tools / Oost-Vlaanderen

  Deel deze opleiding op de sociale media

  Contact

  Jana Monbaliu

  Locatie opleiding

  Auberge du Pêcheur
  Pontstraat 41

  9830 - SINT-MARTENS-LATEM
  Oost-Vlaanderen

  Voeren van resultaatgerichte functioneringsgesprekken

  Inter bedrijfsopleidingen (op vaste data)

  Startdatum

  13/02/2019

  Einddatum

  13/02/2019

  Uren

  09:00 - 17:00

  Duur

  1 dag

  Maximaal aantal plaatsen

  20

  Kostprijs

  795€ / excl. btw

  Praktische info

  Profiel deelnemers

  Management

  Toelatingsniveau / voorkennis

  Geen

  Betalingsvoorwaarden

  De opleiding moet binnen de 30 dagen na verzending van de factuur worden betaald

  Annulatievoorwaarden

  Tot 14 kalenderdagen vóór de start van de opleiding

  Prestatiegarantie

  Deze opleiding wordt mogelijk geannuleerd als er onvoldoende deelnemers zijn

  Mogelijkheden tot subsidie en erkenning

  Het IFBD is Qfor erkend. Via diverse organisaties kan u mogelijks subsidies ontvangen: KMO-portefeuille, VDAB-opleidingscheques, Cheques-formation, Alimento, Vormelek, … zie onze website voor meer informatie.

  Groepskorting

  Deelnemersaantal Percentage voor deze deelnemers
  2 -5%
  3 -10%
  4 -15%
  5 -20%

  Deze opleiding wordt gegeven in Nederlands
  Certificaat aan het einde van de opleiding

  Doelstellingen opleiding

  Het vooruitzicht beoordelings- en functioneringsgesprekken te moeten houden, maakt vele leidinggevenden onrustig. Deze gesprekken vinden helaas vaak plaats in een sfeer van verwijten, kritiek en boosheid. Een gebrek aan training, een angst voor het brengen van ‘negatieve’ boodschappen, een onzekerheid naar de reactie van de beoordeelde, … bevorderen de kwaliteit van deze noodzakelijke performance gesprekken geenszins.

  Als leidinggevende moet u uw medewerkers op regelmatige tijdstippen beoordelen op basis van hun prestaties, competenties en functioneren binnen de groep. Deze beoordelings- en functioneringsgesprekken zijn een wezenlijk onderdeel van een goed functionerende organisatie. Het is immers gedurende deze gesprekken dat u de basis legt voor het verder optimaal functioneren van uw dienstverlening.
  Gedurende deze “hands on” training, krijgt u de kans uw persoonlijke competenties als verantwoordelijk leidinggevende bij te sturen. Op één dag tijd krijgt u niet alleen inzicht in het nut en het waarom van functioneringsgesprekken, maar bovendien krijgt u gedurende de volledige dag de kans om aan de hand van concrete gevallenstudies deze competenties in te oefenen. Op deze manier bent u – na het volgen van deze trainingsessie – in staat uw functionering- en evaluatiegesprekken op een professionele wijze te voeren.

  De ganse middag staat in het teken van het concreet inoefenen van functionerings-, opvolgings- en evaluatiegesprekken. Deze training vraagt dan ook een actieve deelname van alle deelnemers. Aan de hand van rollenspelen, herkenbare cases en eigen ervaringen, brengt onze docent u de juiste attitude, skills, kennis en gespreksvaardigheden bij. De continue evaluatie door onze experttrainer garandeert een direct bruikbare training.

  Beschrijving van de opleiding

  Als leidinggevende houdt u de vinger aan de pols. U werkt samen met uw medewerkers en kent beter dan wie ook hun talenten en tekortkomingen. U bent het beste geplaatst om de functionerings- en beoordelingsgesprekken te voeren. Hét moment bij uitstek om – met formele en duidelijk omschreven doelstellingen – uw medewerker bij te sturen of net blijvend te motiveren. Maar hoe kunt u uw medewerkers op een respectvolle manier aanspreken op verbeterpunten? Hoe kunt u door deze gesprekken de motivatie van uw medewerkers verhogen? Hoe bouwt u een dergelijk gesprek op de juiste manier op? Hoe maakt u afspraken met uw medewerker en hoe volgt u deze ook op?

  Kalender

  Deze opleiding

  vindt op vaste data plaats

   

  Een inschrijving aanvragen voor de sessie van 13/02/2019

  Voeren van resultaatgerichte functioneringsgesprekken

  Inter bedrijfsopleidingen (op vaste data)

  Startdatum

  13/02/2019

  Einddatum

  13/02/2019

  Duur

  1 dag

  Uren

  09:00 - 17:00

  Kostprijs

  795€ / excl. btw

  Maximaal aantal plaatsen

  20