Meer filters

 • fr
 • Van collega naar leidinggevende in de social profit

  Opleiding op maat / Leadership en motivatie

  Deel deze opleiding op de sociale media

  Opleidingscentrum

  Contact

  Annelies Baelus

  Locatie opleiding

  Locatie van uw keuze

  Praktische info

  Profiel deelnemers

  Deze tweedaagse is bedoeld voor leidinggevenden die zijn doorgegroeid binnen hun eigen team: van collega naar leidinggevende.

  Toelatingsniveau / voorkennis

  Eigen maken

  Mogelijkheden tot subsidie en erkenning

  -

  Deze opleiding wordt gegeven in Nederlands

  Doelstellingen opleiding

  Als leidinggevende verandert plots je rol in je team. De verwachtingen naar jou toe zullen wijzigen; je zal bijvoorbeeld soms discreet moeten omspringen met informatie. Ook zullen je belangen verschuiven; zo wordt je bijvoorbeeld eindverantwoordelijke van je team en haar resultaten. Dit zal je relatie met je teamleden sowieso beïnvloeden. Doorheen deze tweedaagse leren en trainen we samen om je als nieuwe leidinggevende door te laten groeien binnen je eigen team. We stomen je absoluut klaar om er met energie én goesting in te vliegen en snel een gewaardeerde en gerespecteerde collega te worden. 

  Beschrijving van de opleiding

  Het hoofd van je afdeling gaat weg, je leidinggevende verandert van functie, … en dan denk je misschien bij jezelf: “Dit is ook wel iets voor mij”. Of je krijgt vanuit je organisatie de vraag of jij je team wilt gaan leiden. Het is geen eenvoudige keuze. Je job verandert, maar ook je relatie met mensen die je misschien al 10 jaar je collega’s noemt. Je collega’s zijn nu je medewerkers waaraan jij leiding geeft. Je gaat in je nieuwe job op zoek naar een nieuwe taakinvulling en de wijze waarop jij je rol wil gestalte geven. Ondertussen draai je vaak ook nog mee als ‘collega’. Deze nieuwe rol vraagt andere vaardigheden van je. We verkennen samen je specifieke rol en blikken terug op je eerste stappen als leidinggevende. Het is een training in leidinggeven aan je vroegere collega’s.

  Meer opleidingen die je kunnen interesseren
  Ook dit jaar dienen de leidinggevenden met meer dan 18 jaar anciënniteit in de zorgsector een opleiding te volgen in het kader van het functiecomplement voor hoofdverpleegkundigen, hoofdparamedici en verpleegkundig coördinatoren in de ziekenhuizen, PVT's, initiatieven van beschut wonen en de woonzorgcentra 

  Van collega naar leidinggevende in de social profit

  Intra bedrijfsopleiding (op maat)

  Duur

  Te definiëren

  Uren

  Te definiëren

  Prijs/excl. btw

  We organiseren deze opleiding op maat

  of binnen uw bedrijf

   

  Begeleiding gedurende het hele project

  Unieke oplossingen om uw prestaties te verbeteren

  Uitbouw van een model afgestemd op de realiteit in uw sector

  Andere opleidingen van

  Acerta consult

  Interessante opleidingen voor u

  Van collega naar leidinggevende in de social profit

  Intra bedrijfsopleiding (op maat)

  Duur

  Te definiëren

  Uren

  Te definiëren

  Prijs/excl. btw