Meer filters

 • fr
 • Mini mba: masterclass in management

  Opleiding / Manager worden - manager zijn / Oost-Vlaanderen

  Deel deze opleiding op de sociale media

  Contact

  Herman Frencken

  Locatie opleiding

  Van Der Valk Hotel Gent
  Akkerhage 10

  9000 - GENT
  Oost-Vlaanderen

  Mini mba: masterclass in management

  Inter bedrijfsopleidingen (op vaste data)

  Startdatum

  03/02/2022

  Einddatum

  22/04/2022

  Uren

  09:00 - 17:00

  Duur

  6 dagen

  Maximaal aantal plaatsen

  20

  Kostprijs

  3.695€ / excl. btw

  Praktische info

  Profiel deelnemers

  Management

  Toelatingsniveau / voorkennis

  Geen

  Betalingsvoorwaarden

  De opleiding moet binnen de 30 dagen na verzending van de factuur worden betaald

  Annulatievoorwaarden

  Tot 14 kalenderdagen vóór de start van de opleiding

  Prestatiegarantie

  Deze opleiding wordt mogelijk geannuleerd als er onvoldoende deelnemers zijn

  Mogelijkheden tot subsidie en erkenning

  Het IFBD is Qfor erkend. Via diverse organisaties kan u mogelijks subsidies ontvangen: KMO-portefeuille, VDAB-opleidingscheques, Cheques-formation, Alimento, Vormelek, … zie onze website voor meer informatie.

  Groepskorting

  Deelnemersaantal Percentage voor deze deelnemers
  2 -5%
  3 -10%
  4 -15%
  5 -20%

  Deze opleiding wordt gegeven in Nederlands
  Certificaat aan het einde van de opleiding

  Doelstellingen opleiding

  - Het beter verkrijgen van een algemeen samenhangend beeld van uw hele organisatie/business rekening houdend met de specificiteit van de organisatie.
  - Een beter inzicht krijgen in alle financiële info die op u afkomt en een directer inzicht krijgen in een al dan niet financieel gezonde of ongezonde situatie.
  - Inzicht krijgen in de economische toestand en begrijpen hoe deze een weerslag heeft op uw business.
  - Een eigen business strategie en competitiviteit leren ontwikkelen.
  - Het beter begrijpen, vertalen en doorgeven van economische informatie.
  - Het met succes omgaan en aansturen van verandering.
  - Het optimaal kunnen motiveren, enthousiasmeren en aansturen van medewerkers, zowel individueel als in team.
  Kortom, met alle informatie, tricks en tools dieu gedurende deze interactieve MBA aangereikt worden, zal u in staat zijn een stevige basis uit te bouwen om uw eigen organisatie en business succesvol uit te bouwen en te doen slagen. U zult ontdekken hoe diverse componenten elkaar beïnvloeden, samengaan en moeten gecombineerd worden om tot een succesvol resultaat te leiden. U krijgt bovendien gedurende deze dagen tal van elementen aangereikt die onmiddellijk inzetbaar zijn in uw dagelijkse werkomgeving.

  De MBA is zeker geen vervanging voor de traditionele tweejaarlijkse MBA-cyclus, maar biedt u wel direct en praktisch de mogelijkheid uw onderneming / business de absoluut noodzakelijke competitiviteit te ontwikkelen én te behouden die leidt tot uw succes en dat van uw onderneming.

  Beschrijving van de opleiding

  ALLEEN VOOR ECHTE LEIDERS: op maat gemaakt programma voor creatieve entrepreneurs die op korte tijd (6 dagen) een volledig inzicht en overzicht willen krijgen van alle essentiële bouwstenen van een MBA, maar dan in een veel kortere tijdsspanne en geënt op uw bedrijfsomgeving.

  ZONDER MEER DE BESTE INVESTERING IN UW PERSOONLIJKE CARRIERE
  In een steeds veeleisender ondernemingsklimaat dat vandaag, meer dan ooit, de uiterste inspanning vraagt uw medewerkers, heeft iedereen nood aan tal van werkinstrumenten om de job perfect te kunnen uitvoeren en telkens opnieuw het onderste uit de kan te kunnen halen. De druk die vandaag op uw organisatie en zo op u als professional staat, vereist een economisch denken gekoppeld aan strategische én sociale objectieven. Gezien zaken doen geld kost, moet ook verantwoording worden afgelegd voor de manier waarop deze middelen worden ingezet. Openheid en transparantie zijn hier één element. Maar anderzijds moet een diepgeworteld economisch en bedrijfskundig inzicht bij de leidinggevende, professionalsen management er voor zorgen dat deze middelen optimaal worden ingezet. Daarom de twee bouwstenen van deze MBA: strategie koppelen aan bedrijfseconomische bouwstenen in een veranderende omgeving gerealiseerd door en met mensen.

  Het ultieme doel van deze dynamische MBA is dan ook dat we alle nodige instrumenten aanreiken om uiteindelijk precies daar komen waar u uiteindelijk wenst te komen en dat vertrekkende vanuit uw huidige positie. Met deze MBA krijgt u dan ook de beste instrumenten aangeboden om uw basiskennis uit te breiden, uw beslissingen gefundeerd te nemen, succesvolle strategieën uit te werken en uw persoonlijke én bedrijfsdoelstellingen te optimaliseren.

  HET PROGRAMMA HEEFT TWEE GROTE AANDACHTSPUNTEN:
  1) Enerzijds staan wij stil bij het performance luik: hoe wordt uw organisatie en die van anderen gefinancierd en op welke manier brengt die geld op? Inzicht in financieel management, business case management, marketing, strategie en project management is dan ook essentieel.
  2) Anderzijds leggen wij sterk de nadruk op het ontwikkelen van het beter begrijpen van leiderschap, communicatie, invloed, macht en persoonlijke efficiëntie. Dit doen we door de deelnemers tricks en tools aan te reiken om hun persoonlijkheid te verbeteren en hen te helpen in het positief beïnvloeden van hun medewerkers binnen uw organisatie.
  De wijze waarop we dit doen is identiek aan die van een traditionele MBA. Het is een perfecte mix van theorie en praktijk, gegeven door onze beste docenten die het geheel brengen met diverse case studies, simulaties en presentaties met tal van interactieve voorbeelden.

  Deze MBA is speciaal ontwikkeld voor iedereen die een zo breed mogelijk perspectief wenst te krijgen over alle praktische en directe bruikbare en inzetbare gedeeltes die in een traditioneel MBA-programma aan bod komen, en dit aangeboden op een hoog niveau. We denken hierbij aan:

  - Alle high potentials, professionals, leidinggevenden, senior managers, teamleiders en anderen die hun eigen management willen verbeteren en bijsturen en zo willen meebouwen aan het succes van hun onderneming.
  - Alle andere managers met diverse achtergronden die zich reeds bevinden in of doorgroeien naar een meer algemene managementfunctie binnen hun bedrijf / organisatie en die daarbij flink watondersteuning zullen vinden in dit programma om hen beter in staat te stellen een perspectief te krijgen over “het grotere beeld” door hen elementen aan te reiken die hen in staat zal stellen betere om te gaan met strategieën, financiële en marketing aspecten en het beter begrijpen en ontwikkelen van hun eigen capaciteiten als leider en leiding geven aan hun team. Deze MBA kan een ideale stapsteen zijn naar latere opdrachten binnen Directie Comité of Management Team.

  Kalender

  Deze opleiding

  vindt op vaste data plaats

   

  Een inschrijving aanvragen voor de sessie van 03/02/2022

  Mini mba: masterclass in management

  Inter bedrijfsopleidingen (op vaste data)

  Startdatum

  03/02/2022

  Einddatum

  22/04/2022

  Duur

  6 dagen

  Uren

  09:00 - 17:00

  Kostprijs

  3.695€ / excl. btw

  Maximaal aantal plaatsen

  20