Meer filters

 • fr
 • Compensation & benefits

  Opleiding / Fiscaliteit / Antwerpen

  Deel deze opleiding op de sociale media

  Opleidingscentrum

  Contact

  SD Worx Learning

  Locatie opleiding

  Scandic Hotel

  Antwerpen
  Antwerpen

  Compensation & benefits

  Inter bedrijfsopleidingen (op vaste data)

  Startdatum

  -

  Einddatum

  -

  Uren

  -

  Duur

  Maximaal aantal plaatsen

  -

  Kostprijs

  -

  Deze opleiding

  wordt op dit moment niet aangeboden

  -> Terug naar de lijst met opleidingen

  Interessante opleidingen voor u

  Doelstellingen opleiding

  In deze opleiding adviseren en trainen onze rewardspecialisten u vanuit het gekozen Comp&Ben beleid tot en met de operationele inbedding in uw organisatie én payrolladministratie. Fiscale optimalisatie van het loonpakket, interne en externe loonbenchmarks, het begeleiden van onderhandelingen met vakbonden, … komen eveneens aan bod.

  Dit praktische opleidingstraject omvat niet alleen de directe financiële beloning (vast én variabel), maar ook de employee benefits.

  Bovendien starten wij vanuit de strategische inbedding van uw beloningsbeleid in de context van uw organisatie. We gaan via het opstellen van functiebeschrijvingen, naar een classificatiesysteem … om zo te komen tot een salarisstructuur en beloningssysteem.

  Beschrijving van de opleiding

  Compensation & Benefits is een kernproces binnen resultaatgericht personeelsbeleid. Verloning zit verweven in de dagelijkse praktijk van heel wat HR-activiteiten. Daarom is een sterke en transparante Comp&Ben visie onontbeerlijk om dagelijks een consistente en gefundeerde HR-praktijk te voeren.

  Hoe uw visie ook is, interne duidelijkheid over het beloningsbeleid en de betrokkenheid van lijnmanagement, vakbonden en medewerkers zijn cruciaal om het maximum in resultaten te realiseren.

  In deze opleiding adviseren en trainen onze rewardspecialisten u vanuit het gekozen Comp&Ben beleid tot en met de operationele inbedding in uw organisatie én payrolladministratie 

  Compensation & benefits

  Inter bedrijfsopleidingen (op vaste data)

  Startdatum

  -

  Einddatum

  -

  Uren

  -

  Duur

  Maximaal aantal plaatsen

  -

  Kostprijs

  -